SurfGuru Windsurf Camp 2017 - Extreme SE

Helyszín: Balatonkenese, Balatonfői Yacht Club (www. bfyc.hu)

A táborok a teljes nyári szünidő alatt folyamatosan minden vasárnap indulnak és pénteken érnek véget. Táboraink bentlakásos és bejárós formában egyaránt működnek.
A gyermekeket már 3 éves kortól fogadjuk bejárós formában, 5 éves kortól bentlakásra is. A surfoktatást a gyerekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez igazítjuk, így a kezdőket és a haladókat egyaránt várjuk.
A táborokban a windsurf-özés mellett számos aktív szabadidős programmal szórakoztatjuk a gyermekeket, hogy egy igazi felejthetetlen balatoni nyaralás élményét kapják a stabil surftudással együttesen.

Amennyiben valaki ismerkedni szeretne a táborozással, illetve csak pár napra tud csatlakozni, azokat is várjuk a csapatba.

Az oktatásról:

A résztvevők állandó felügyelet mellett, tapasztalt oktatói csapat segítségével sajátíthatják el a surf-özés technikáit délelőtt és délután 2-2 óra gyakorlati képzés alatt. A biztonságos oktatást motorcsónakos kísérettel is biztosítjuk.
Az oktatások Starboard és Rrd deszkákkal, Severne és Neilpride vitorlákkal zajlanak, melyek méretüknél, kialakításuknál fogva kifejezetten alkalmasak erre a célra. Így a gyermekek könnyedén, játékosan sajátíthatják el az alapokat, majd később a haladó szinteket is.

Oktatási tematika:

A rövid elméleti képzés alatt megismerik a surf részeit, a vízi kreszt és a meterológia alapjait. Csapatunk a gyakorlati oktatásra helyezi a hangsúlyt már az alapoknál is: surf összeszerelése, vitorla felhúzása minden állásból, elindulás, alapfordulók mindkét irányban, magasság tartás, megfelelő testtartás.
Haladó szintnél: haladó fordulók mindkét irányba (jibe, tack), siklás papucsban, trapézolás, beach-start és water-start.

Szolgáltatásaink:

 •  24 órás teljes felügyelet
 •  szakképzett oktatók: 4-5 fő/oktató (forgószinpados rendszer)
 •  motoros hajó biztosítás
 •  surf elméleti és gyakorlati oktatás
 •  naponta szárazföldi átmozgatás
 •  videoelemzés, professzionális oktató DVD-k
 •  alternatív sportprogramok: ping-pong, foci, cso-csó, gyeplabda
 •  közösségi programok: filmvetítés, játékok
 •  a felszerelések teljes körű biztosítása
  (legmodernebb oktatásspecifikus tanulófelszerelések, neoprénruhák, mentőmellények)
 •  fotó és videoösszefoglaló minden résztvevő számára + webes megjelnítés
 •  minden résztvevőnek ajándékok és csapat póló

Program:

1. nap: érkezés 14h-tól, ismerkedés, bevezető elméleti és gyakorlati oktatás
2-5. nap: 2×2 óra gyakorlati oktatás az időjárás függvényében, mellette fakultatív sport- vagy közösségi programok
6. nap: délelőtt gyakorlati oktatás, ebéd, 14 órától utazás haza

A programokat minden esetben az időjáráshoz igazítjuk, de fő célunk, hogy a gyerekek minél több időt töltsenek deszkán. Hűvösebb időben neoprén ruhákban zajlanak az oktatások és a beltéri programok kerülnek előtérbe.

Jelentkezés:

folyamatosan bármely elérhetőségünkön

Deszkára fel!!!