Windsurf School - Extreme SE

Surfguru Windsurf School

Windsurf oktatás és gyermek táborok a Balatonnál

A táborok a teljes nyári szünidő alatt folyamatosan minden vasárnap indulnak és pénteken érnek véget. Táboraink bentlakásos és bejárós formában egyaránt működnek.

A gyermekeket már 3 éves kortól fogadjuk bejárós formában, 5 éves kortól bentlakásra is.

A szörfoktatást a gyerekek egyéni képességeihez és tudásszintjéhez igazítjuk, így a kezdőket és a haladókat egyaránt várjuk. A táborokban a windszörf-özés mellett számos aktív szabadidős programmal szórakoztatjuk a gyermekeket, hogy egy igazi felejthetetlen balatoni nyaralás élményét kapják stabil szörftudással együtt.

Oktatások az alapoktól haladó szintig igénybe vehetők. Oktatói csapatunk tapasztalt, rugalmas – az egyéni igényeket, képességeket figyelembe véve alakítjuk mind az egyéni, mind a csoportos oktatásokat.

A tanulási folyamatot nagymértékben megkönnyíti iskolánk kifejezetten oktatásra alkalmas eszközparkja, melyek már az első pillanattól élvezhetővé teszik a szörfözést.

Felszereléseink széles skálája lehetővé teszi, hogy már 3 éves kortól mindenki megtalálja a számára legkonfortosabb méretű deszkát és vitorlát a sport minél gyorsabb elsajátítása érdekében.

Részletek: www.surfguru.hu

Deszkára fel!!!