Aineterhof

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől. A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve.

A levegő kristálytiszta és a természet érintetlen ebben a nyugodt, barátságos falucskában és környezetében.  A szállodától néhány száz méterre fut az Isel folyó, mely mellett hosszan elnyúló, kitűnő minőségű kerékpárút található. Szállás Az Ainterhof szálloda a település középpontjában található. Közért, posta és bankautomata 100 méteren belül található. Az autók és buszok részére ingyenes, tágas parkoló van a ház előtt.  Az épület könnyen megközelíthető, a főúttól mindössze 200 méter. A szálloda földszinti részén étterem és bár üzemel, nyáron kerthelységgel kiegészítve. Szórakozási lehetőség: cso-csó, ping-pong, TV, társasjátékok. A házban a szobák 2 szinten helyezkednek el elegendő helyet biztosítva buszos csoportok számára is: – 9 db 2 ágyas szoba, melyek pótágyazhatók – 4 db 4 ágyas szoba – 3 db 6 ágyas szoba (2 WC tartozik hozzá) Minden szobához külön zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik (a 6 ágyas szobákban 2 WC van). A szobákban ingyenes Wifi szolgáltatás van és TV-vel felszereltek. Számunkra a tiszta, egészséges levegő éppoly fontos, mint vendégeink nyugalma és maximális kényelme. Ezért a szálloda teljes területén tilos a dohányzás és az állatok elszállásolására is csak előre egyeztetéssel van lehetőség.

Ellátás

Reggeli: svédasztalos Ebéd, vacsora: a’ la carte vagy csoportok esetében menü. A félpanziós ellátás esetén a vacsora  3 fogásos menüből áll. A menü egyeztetése előre a csoportvezetőkkel történik. Vegetáriánusok és speciális étrendűek számára külön menüvel készülünk igény szerint. A bárpult 8-11-ig és 15-22 óráig áll a vendégek rendelkezésére.

Útvonal: (Budapest – Ainet 650 km)

A2 autópálya, Graz – Klagenfurt – Villach. Villachi csomópont A10 autópálya Salzburg felé – Spittali csomópont 100-as autóút Lienz felé. Lienz városán egyenesen keresztül – a 2. körforgalomnál Matrei felé (jobbra).  Az első Ainet tábla után jobbra 300 m. Pontos cím: 9951 Ainet, Ainet 9. Vár szeretettel mindenkit Osttirol télen – nyáron!